ماري بازي را بهتر از فدرر آغاز كرد و در ست نخست با نتيجه ي 6 بر 4 از فدرر پيش افتاد. در ست بعد تجربه ي فدرر به كمك او آمد و ضربات فورهند مهارناپذير مرد سوئيسي باعث شد او در اين ست با نتيجه ي 7 بر 5 پيروز شود. در آغاز ست سوم باران شديدي در ورزشگاه اصلي رقابتها شروع به باريدن گرفت كه براي چهل دقيقه بازي را با تأخير مواجه كرد. پس از اينكه سقف ورزشگاه باز شد و دو تنيسور بار ديگر بدنهاي خود را آماده مسابقه كردند بازي از سر گرفته شد و باز هم اين فدرر بود كه با پيروزي 6 بر 3 در ست سوم به كسب عنوان قهرماني نزديك تر شد. در ست چهارم فدرر هر دو تنيسور گيم هاي خود را مي بردند و كمتر اشتباهي از سوي فدرر و ماري سر مي زد تا اينكه زماني كه فدرر 5 بر 4 از حريفش پيش بود و در حالي كه اندي ماري سرويس مي زد پرافتخارترين تنيسور تاريخ دنيا اين گيم حساس را از آن خود كرد تا در اين ست با نتيجه 6 بر 4 پيروز شود و در نهايت با پيروزي 3 بر 1 بر تنيسور بريتانيايي براي هفتمين بار كاپ قهرماني ويمبلدون را بالاي سر ببرد.
فدرر كه پيش از اين در سال 2009 هم ويمبلدون را فتح كرده بود با اين قهرماني تعداد قهرماني هايش را در رقابتهاي گرنداسلم (ويمبلدون، رولان گاروس، اوپن آمريكا و اوپن استراليا) به عدد 17 رساند تا پادشاهي خود را در اين رقابتها ادامه بخشد. پيت سمپراس آمريكايي از اين حيث با 14 قهرماني در رقابتهاي گرند اسلم پس از فدرر قرار ميگيرد.
فدرر همچنين بار ديگر پس دو سال به مرد شماره يك تنيس جهان تبديل شد. او آخرين بار در مي 2010 در اين رتبه قرار داشت.
اندي ماري بريتانيايي اميد داشت به عنوان نماينده بريتانيا نخستين تنيسوري باشد كه از سال 1936 موفق به قهرماني در ويمبلدون مي شود اما فدرر آرزوهاي او را بر باد داد.
* ديويد كامرون نخست وزير انگليس، ديويد بكهام و همسرش ويكتوريا، سر آلكس فرگوسن، همسر فدرر و فرزندان دوقلويش و خانواده اندي ماري از مهمانان ويژه اين بازي بودند.
* اندي ماري پس از پايان بازي و در حالي كه دوربينهاي تلويزيوني قصد گفتوگو با او را داشتند از شدت ناراحتي نميتوانست به خوبي صحبت كند. در اين لحظات خانواده ماري او را دلداري ميدادند.